Коледари от ОУ „Св. св. Кирил и Методий” в Чешнигирово си тръгнаха с подаръци и разписани пожелания от Държавна агенция за закрила на детето

Днес, председателят на ДАЗД г-жа Офелия Кънева  и заместникът ѝ д-р  Валентин Димитров бяха домакини на третокласници от ОУ „Св. Кирил и Методий“ в Чешнигирово.  Децата бяха развълнувани от приемствеността, с която ги посрещнаха .
Повече от час те се забавляваха в Държавната агенция за закрила на детето. Г-жа Кънева и д-р Димитров се запознаха с всяко едно от децата и техните персонални интереси. Председателят на ДАЗД г- жа Кънева мотивира малчуганите с покана за поредно гостуване в Държавната агенция, като им обеща при доказани добри резултати в училище и в извън учебна дейност, да бъдат поощрени чрез срещи с любими спортисти и посещение на държавни институции при следващото им гостуване в София .

Посещението в Държавната агенция за закрила на детето бе част от многобройните събития, организирани от Центъра за междуетнически диалог и толерантност „Амалипе”, по случай Ромската Нова година.

DSC01426
DSC01441
DSC01487
DSC01488
DSC01492
DSC01502
/ In новина, Пресцентър / By Галина Тимова / Коментарите са изключени за Коледари от ОУ „Св. св. Кирил и Методий” в Чешнигирово си тръгнаха с подаръци и разписани пожелания от Държавна агенция за закрила на детето