Д-Р ЕЛЕОНОРА ЛИЛОВА ЗАКИЧИ С МАРТЕНИЧКИ ДЕЦА ПО СЛУЧАЙ ПЪРВИ МАРТ

01.03.2019г.

На хубавия български празник – 1 март, ученици от 37. СУ „Райна Княгиня“, район „Люлин“  посетиха Държавната агенция за закрила на детето. Поканата бе отправена от д-р Елеонора Лилова – председател на Държавната агенция.

По време на събитието възпитаниците на 37. СУ, сред които са и децата от Център за настаняване на деца от семеен тип без увреждания „Любен Каравелов“, изпълниха кратка програма и рецитал посветени на Баба Марта. Те демонстрираха своето единство и хармония в отношенията, които са част от ежедневието им в училище.

Децата бяха придружавани от Цветомира Георгиева – директор на 37. СУ, Магдалена Иванова – директор на Центъра за настаняване на деца от семеен тип без увреждания, учителите – Юлия Младенова, Петя Павлова и Милена Евлогиева, както и възпитателят на дома – Ваня Арабаджиева. Сред гостите на събитието бе и Божидар Цветков, председател на Сдружение „Български младежки форум“, приятел на децата и доброволец, помагащ в реализирането на разнообразни инициативи на територията на училището.

След представянето на своята програма децата имаха възможност да разгледат кабинета на д-р Лилова и да се запознаят с работата на администрацията. Това бе един вълнуващ ден за тях, наситен с много положителни емоции и нови неща.

На тръгване д-р Лилова и децата си пожелаха до нови срещи по празнични поводи!