Офелия Кънева, Валентин Заяков и Красимира Атанасова официално откриха турнира по плажен футбол за младежи в неравностойно положение в

01.08.2016г.

Председателят на ДАЗД г-жа Офелия Кънева, председателят на Комисията по плажен футбол – Валентин Заяков и кметът на община Долни Чифлик – Красимира Анастасова официално дадоха старт на провеждащия се за 7-ма поредна година турнир по плажен футбол за младежи в неравностойно положение в Шкропиловци. Тази година в турнира участват 6 отбора от София, Балчик, Варна, Старо Оряхово и от Долни Чифлик.

„Фактът, че за седма година община Долни чифлик продължава да организира този турнир показва една изключителна приемственост и всички кметове трябва да вземат пример. Начинът, по който се посрещат децата тук и се изпращат е нещо, което искам да се види в цялата страна. От сърце пожелавам много успех на турнира и да си обещаем догодина да го разширим като време и като обхват и да ангажираме повече спортни мениджъри за деца да присъстват тук, да наблюдават българските деца и да открият нови таланти за българския футбол и за други спортове”, коментира председателят на ДАЗД г-жа Офлия Кънева.

„Искам да благодаря на кмета на община Долни чифлик Красимира Анастасова за гостоприемството на този изключителен турнир, който от следващата година заедно с Държавната агенция за закрила на детето имаме идея да прерасне в по-голям и да дадем възможност на повече деца да участват в него“ сподели Валентин Заяков.

[su_slider source="media: 4313,4314,4315"]