Въвличането на деца в политическа дейност е законово нарушение. Нека съхраним децата!

Офелия Кънева: „За мен e чест да бъда гост сред 1195 студенти на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски"

05.05.2017г.

<div class="single_news">

[su_slider source="media: 2998,2999,3000,3001,3002" limit="25" link="lightbox" height="600" title="no" class="su-slider"] [/su_slider]

Днес, председателят на Държавната агенция за закрила на детето Офелия Кънева бе почетен гост на церемонията по връчването на дипломите на студентите от Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”.

“За мен е изключително вълнуващо да бъда днес тук. Изглеждате прекрасно и вдъхновяващо. Убедена съм, че най-доброто предстои и ви го пожелавам от сърце. Зная, че в момента говоря пред бъдещите министри, депутати, ръководители и бъдещи добри примери на следващи поколения”. Това сподели председателя на ДАЗД пред препълнената с над 1300 развълнувани абсолвенти, родители и гости.

Г-жа Кънева връчи на декана на Пловдивския университет проф. д-р Румяна Танкова специален подарък с думите: “Подарявам Ви книга, в която не пише нищо…  За да пишем заедно с вас добрите примери, които следващите поколения да следват.” Офелия Кънева завърши приветствието си към студентите с думите: “Бих искала да ви пожелая да бъдете преди всичко хора, защото истинските професионалисти, от които аз съм се учила, от които академичния свят се е учил, са били най-добрите, защото са били истински хора. На добър час!”

Официалната церемония по връчване на дипломите беше открита от ректора на Пловдивския университет проф. Запрян Кузлуджов с думите: “Посвещавам ви в мисията “Възпитаник на Пловдивския университет”. Всички получиха своите дипломи сред възгласите и аплодисментите на публиката.

</div>