Председателят на ДАЗД д-р Елеонора Лилова присъства на тържественото събрание в Националната спортна академия „Васил Левски“

15.11.2018г.

„Като председател на Държавната агенция за закрила на детето, вярвам, че е от изключително значение младите хора да знаят, че големите успехи идват след упорити и дългогодишни усилия, защото това са стойностните постижения, непреходни във времето и носещи удовлетворение. Затова Националната спортна академия е един апостол и носител на тези послания, които надявам се и чрез нас – ДАЗД, да достигнат до детските сърца и умове.“ Това заяви д-р Елеонора Лилова – председател на ДАЗД, в приветственото си слово по случай 15-ти ноември – Ден на НСА „Васил Левски“.

Д-р Лилова присъства на тържественото събрание, което се проведе в Аулата на Академията. Председателят на Агенцията увери ректора на Академията – проф. Пенчо Гешев и академичното ръководство, че могат да разчитат на подкрепа от ДАЗД и на готовност за съвместни инициативи, свързани с развитието на спорта и популяризирането му сред децата.